Spesialist på maskinering

Moland Mekaniske AS er spesialist på maskinering, og leverer også oppdrag innen skjærebrenning, platearbeid, sveising og andre mekaniske tjenester. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett spekter av mekaniske tjenester.

Av og til er en hundredels millimeter nok
Maskinering er det ultimate presisjonsarbeid. I dette faget kan – bokstavelig talt – en hundredels millimeter være forskjellen på en god og dårlig leveranse. Derfor er vår ambisjon alltid å levere rett kvalitet – til riktig pris og avtalt tid.

Midt i Sør-Norge
Vi har oppdrag innen offshore, landbasert industri og vannkraft, og opererer ofte som underleverandør til større leverandører som f.eks. Vestmar Production, Bandak, Ekstrand Verksted og Notech. Moland Mekaniske har også direkteleveranser til store aktører som Statkraft. Vi betjener kunder fra Stavanger til Oslo. Den geografiske beliggenheten midt i Sør-Norge gjør at det aldri er lang vei verken til øst eller vest.

HMS og Kvalitetssikring
I Moland Mekaniske AS har Kvalitetssikring og Helse, Miljø og Sikkerhet høy prioritet. Vi har et kvalitetssystem tilsvarende ISO som ivaretar alle ansatte og kundens krav på en profesjonell og forsvarlig måte. Våre HMS-rutiner og kvalitetssikringssystemer er kontinuerlig under evaluering og videreutvikling.

Historikk

Moland Mekaniske AS ble «restartet» av Fyresdal Kommune og lokale investorer i april 2018. Selskapet hadde da ligget i «dvale» siden IKM Group besluttet å legge ned avdelingen i Fyresdal i 2016 på grunn av svikt i offshoremarkedet.

Som en svært viktig arbeidsplass for Fyresdal, var kommunen selv initiativtaker til ny oppstart og bestemte seg også for å gå inn som eier i selskapet. Ansatte og lokale investorer, er også med på eiersiden.

Moland Mekaniske AS har hatt en meget positiv utvikling siden oppstarten, og har i dag åtte ansatte med solid kompetanse og erfaring innen mekanisk industri.

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere